Venus Studio - videochat Timisoara, Craiova, Bucuresti | Venus Studio
skip to Main Content

Venus Studio – videochat Timisoara, Craiova, Bucuresti

Te-ai gandit probabil de o multime de ori la vacante prin diverse locuri, care mai de care mai exotice, sau la anumite elemente vestimentare recent aparute. Deja te imaginai, cu un cocktail pe marginea piscinei, sau undeva la munte, unde aerul rece te rasfata pe timp de canicula.  Te mai imaginai si cu un dulap plin de haine noi… insa te-ai lovit de o realitate in care parca nu iti permiteai nici una, nici alta si te resemnai cu gandul ca nu exista nici o modalitate de a obtine venituri sigure si intr-un domeniu un continua expansiune.

Videochat-ul a cunoscut o adevarata expansiune in ultima perioada, fiind o modalitate prin care se poate castiga atat experienta, cat si un salariu consistent.

Venus Studio iti ofera posibilitatea unui venit sigur si consistent, salariul fiind de 3.7000 de RON garantat, avand de asemenea beneficiul unui bonus de $100 la angajare. Venus Studio ofera de asemenea oportunitatea de solicitare a salariului in avans, in primele 15 zile de activitate, pentru o mai buna gestionare a nevoilor tale. Programul este de asemenea adaptat nevoilor tale personale, avand posibilitatea de alegere a doua zile libere pe saptamana.

Si acum, probabil te intrebi, ce ai avea de facut pentru acest salariu si pentru aceste avantaje oferite de catre angajator? Doar sa porti un dialog cu o alta persoana, conexiunea realizandu-se cu ajutorul internetului si cu ajutorul unei camere video. Pe langa aceste elemente, se pune un mare accent si pe personalitatea modelului, dorindu-se ca fiecare model in parte sa isi exploreze calitatile si atuurile la maxim, reusind in acest fel sa se dezvolte si pe plan personal.  Felul in care decurge dialogul este, bineinteles, stabilit de comun acord de catre cele doua persoane.

Atat de simplu si placut, pentru a-ti asigura independenta financiara!

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top