Studiouri Videochat Timisoara | Angajari Videochat Bucuresti
skip to Main Content

Dorim ca modelele noastre sa se simta in largul lor si sa se acomodeze rapid cu spatiul de lucru, astfel am incercat din rasputeri sa ne conformam cerintelor. Astfel ca, dupa cum se observa in imagini, locatia unde se presteaza activitatea de videochat, are o ambianta placuta, fiind creata pe stilul si personalitatea fetelor.

Aparatura de ultima generatie face ca interactiunea dintre model si membrul site-ului sa fie in permanenta la standarde inalte, lucru apreciat de persoanele interesate sa discute cu fetele noastre.

Decorul este unul select, conform tendintelor, usurand perioada de acomodare. Tocmai pentru ca noi, echipa Venus Studio, constientizam ca petreceti mai mult timp la munca decat in propria locuinta de aceea ne straduim sa va oferim voua, fetelor, un loc al vostru, in care sa va regasiti, sa va simtiti bine.

In timpul desfasurarii activitatii vei beneficia de discretie absoluta, lucrand intr-o camera individuala, departe de ochii colegelor, dar si a personalului Venus Studio. Bineinteles ca iti vom fi alaturi la orice ora oferindu-ti suportul de care ai nevoie.

In plus, iti punem la dispozitie o camera de machiaj, special amenajata unde vei putea sa-ti definesti trasaturile feminine, si sa iti pui in valoare frumusetea inainte de a lua legatura cu mediul online.

Din cele 6-8 ore lucrate zilnic, 30/60 de minute sunt alocate pentru relaxare si recreatie. In acest interval orar, fetele se muta intr-un alt spatiu, departe de luminile si camerele de filmat, pentru a se deconecta de la activitate si mediul virtual.

Back To Top