Fii o zeita Venus cu Sex appeal si senzualitate | Venus Studio
skip to Main Content

Sex-appeal demn de o zeita

Te-ai intrebat care era secretul farmecelor Cleopatrei care a ingenuncheat cei mai puternici barbati, desi nu era o femeie foarte frumoasa?

Notiunea de frumusete a devenit relativa, ceea ce aduce succes unei femei fiind in schimb sex-appealul. Sex-appeal inseamna sa fi sexy, si aici nu ne referim doar la a purta tocuri inalte si operatii estetice. Atitudinea sexy se dobandeste si devine un “je ne sais quoi”, o aura de sexualitate ce o emana corpul tau.

Descopera-ti senzualitatea
Descopera-ti senzualitatea

Fii o maestra a cuceririlor

Pentru a cuceri orice barbat necesita a avea un sex-appeal irezistibil. Atunci cand vrei sa impresionezi un barbat trebuie sa o faci prin limbajul trupului cat si prin privirea, zambetul si siguranta emanata de tine.
Pune-ti in evidenta frumusetea prin postura corpului, evita sa stai cocosata si cu barbia in piept, trage umerii pe spate si ridica-ti privirea. Modul de gandire pozitiv este considerat mult mai sexy decat negativismul. Chiar daca esti stresata si ai o multime de lucruri pe cap, nu trebuie sa lasi sa se vada acest lucru, fi relaxata si calma.

Adopta o atitudine gratioasa si feminina demna de o zeita, ai grija de look-ul tau, sa ai mereu parul aranjat, machiajul potrivit si nu il ultimul rand un parfum irezistibil.
Invata si tu sa ai acel “vino-ncoa”, incepe si exerseaza, socializand si largindu-ti cercul de prieteni.

In plus, nu uita ca mereu sa pastrezi o doza de mister, care ii va intriga pe ceilalti si ii va face sa-si doreasca sa te cunoasca si sa afle mai multe despre tine. Va deveni o adevarata provocare sa te descopere.

Seducatoare si irezistibila ca un model videochat

Scoate-ti la iveala abilitatile de cuceritoare si arata ca nu exista doua ca tine.
Invata de la modele videochat sa fi dezinhibata, sa ai incredere si sa te bucuri in pat de corpul tau. Barbatii sunt inebuniti dupa fetele lipsite de complexe, naturale si dezinhibate care stiu ce vor. Ai curaj, preia tu initiativa, domina-ti partenerul intr-o maniera frumoasa si calda si fa dragoste asa cum ai vrea ca partenerul tau sa faca cu tine.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top