Servicii Venus Studio videochat Timisoara - hostess online videochat
skip to Main Content

Persoanele ingrozite de-a dreptul de tot ceea ce inseamna nou, de ceva cu care nu au intrat in contact, dar refuza si pe viitor sa o faca, s-ar putea grabi sa blameze aceasta activitate. Multi sunt cei care, din lipsa de informare, considera videochat-ul ca fiind sinonim cu o munca efectuata de femeile cu moravuri usoare, insa realitatea le combate judecatile simpliste si eronate de valoare.

Mai mult, videochat-ul a fost reglementat prin norme juridice, bucurandu-se asadar de o protectie sociala, la nevoie, apelandu-se chiar la fortele juridice ale statului. Pe scurt: tot ceea ce se afla in afara limitelor legale, deci ilegal, va ramane acolo, fiind, in consecinta, banat si sanctionat pentru nerespectarea normelor de desfasurare a muncii salarizate de catre angajata incadrata in munca drept ”model – atelier artistic si publicitate”.

Toate femeile sunt frumoase, unele mai mult, altele mai putin, dar feminitatea, prezenta in fiecare dintre ele, le face sa fie atat de speciale.

Practic, asa cum sugereaza si numele acestei activitati, videochat-ul presupune doar un simplu dialog (chat) intre doua persoane, conectate una cu cealalta prin internet, cu ajutorul camerei video, deci fara niciun contact fizic cu utilizatorii. Videochat nu inseamna pornografie! Intr-adevar, tenta erotica a majoritatii discutiilor poate induce in eroare, insa conversatiile dintre modele si utilizatori nu trebuie neaparat sa abordeze teme sexuale.Totul tine de felul in care sti sa dirijezi dialogul, sa profiti de personalitatea si atuurile corpului tau, deci sa-ti folosesti feminitatea ca o arma, care iti va aduce castigul pe care ti-l doresti si pe care il meriti.

Back To Top