job model hostess online | Venus Studio
skip to Main Content

Noul meu job – Model Hostess Online

      Cand pot incepe?

Dupa ce ai trecut de interviu si ai aflat in detaliu ce inseamna si ce presupune activitatea de videochat si doresti sa incepi o colaborare cu un Studio, va urma intrebarea:

Cand doresti sa incepi?

511283044d6d8f4de256bec9ab67bb65

Sau, daca esti incantata de tot acest concept si esti nerabdatoare sa incepi, in acest caz cel mai probabil tu vei fi cea care va intreba prima: Cand pot incepe?

Evident raspunsul nostru va fi cand doresti, cu conditia ca pe tura dorita sa exista un loc disponibil.

 

     Cand doresti sa incepi?

In general ce urmeaza mai apoi este destul de asemanator la toate Studio-urile, insa, exact acele diferente sunt cele care conteaza si fac ca un Studio sa aiba succes sau nu.

In principiu, Modelului i se vor face 3 poze necesare deschiderii conturilor.  Aceste poze dovedesc ca esti majora iar acest aspect este esential  deoarece site-urile si studio-urile nu colaboreaza cu persoane minore. Deci, este normal sa ti se faca fotografii.

Mai apoi este posibil sa fi rugata sa fi de acord sa ti se faca o serie de poze profi, altele fata de primele, acestea folosind ca poze pentru galeria viitorului tau  cont.

Exista multe studio-uri care colaboreaza cu site-uri de Videochat ce functioneaza in felul acesta, cu o galerie de poze disponibila pe profil. Exista insa si site-uri care nu au nevoie de o serie de fotografii facute inainte, deoarece in perioada in care Modelul se afla in Free chat, automat I se vor face screenshot-uri, la interval de cateva minute care vor fi salvate si utilizate mai apoi ca poza de profil.

Asadar, nu este obligatoriu sa treci printr-o experienta stranjenitoare, daca nu vrei.

     Ai inceput!

Dupa ce ti se va tine o prezentare amanuntita despre site-urile pe care vei lucra si ti se vor da multe  informatii cu privire la ce fel de machiaj sa porti , ce fel de coafura ti se potriveste mai bine, ce tinute sunt mai apreciate de catre Membrii, cum sa te asezi  in fata camerei pentru a fi incadrata bine, care sunt  tipurile de membrii ce frecventeaza site-urile de videochat si ce posibile replici poti folosii in anumite situatii, vei fi  pregatita sa incepi.

Nu iti fie teama, suntem alaturi de tine pentru orice ai nevoie!

    Vei continua?

Cu siguranta! O data ce te acomodezi cu activitatea, inveti care sunt acele mici secrete pe care sa le aplici la fiecare Sesiune de Chat Online, veniturile sunt in crestere, increderea ca poti reusi este dobandita si succesul este de partea ta!

 

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top