FAQ
skip to Main Content

Intrebari Frecvente

Care sunt conditiile de angajare?

In primul rand varsta trebuie sa fie peste 18 ani, sa ai cunostiinte de limba engleza la nivel conversational, sa ai o minte deschisa, fara prejudecati si dorinta de munca.

Activitatea se desfasoara pe baza unui contract?

In momentul in care ai decis sa incepi activitatea, vom incheia un contract individual de munca.

Care este functia stipulata in contract?

Contractul prevede activitati care fac referire la ”model – atelier artistic si publicitate”

In studio lucreaza si baieti/cupluri?

Studioul nostru colaboreaza exclusiv cu persoane de sex feminin. De asemenea in interiorul studioului fiecare model isi poate desfasura activitatea departe de ochii personalului al studioului.

Este necesar sa am dimensiuni de model 90-60-90?

Aspectul fizic conteaza in acest domeniu, dar nu la un nivel ridicat. Nu cerem 90-60-90. Chiar daca te incadrezi la categoria skinny sau voluptuoasa, atata timp cat te simti bine in pielea ta, esti comunicativa si fara prejudecati, esti candidata ideala la jobul de hostess online.

Ce fel de outfit-uri va trebui sa adopt?

Pentru ca imaginea se raporteaza direct la calitate si implicit venituri, recomandam modelelor outfit-uri feminine, sexy care sa va puna in valoare calitatile fizice. Echipa Venus va va ajuta si consilia in alegerea tinutelor potrivite, a machiajului si a coafurii.

Trebuie sa ma dezbrac?

Exista doua categorii in domeniul de videochat: adult si non-adult. Site-urile cu care noi colaboram se incadreaza in categoria adult. Fiind vorba de adult bineinteles ca exista nuditate. In functie de dorintele utilizatorului si limitele pe care ti le impui vei onora cerintele acestuia.

Cate ore trebuie sa muncesc pe zi?

Veniturile tale sunt direct proportionale cu implicarea ta. Un program normal intre 6 si 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, iti poate garanta succesul.

Trebuie sa stiu limba engleza?

Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational spre mediu este una din principalele conditii inceperii activitatii tale ca model de videochat.

In ce consta interviul?

Interviul iti da posibilitatea sa ne cunosti mai bine. Sa iti aflam asteptarile, sa iti prezentam oferta si iti dam toate informatiile de care ai nevoie in vederea unei posibile colaborari.

In ce consta trainingul?

Trainingul este oferit de o persoana specializata, cu experienta, care te va ajuta sa iti descoperi calitatile si sa le pui in valoare. Iti aduce informatii utile legate de machiaj, prestatie artistica, mod de lucru, show, tehnici de abordare atat in sesiunile de free chat cat si de private chat. Te ajuta sa scapi de prejudecati si iti ofera tot suportul moral de care ai nevoie.

Activitatea este legala?

Firma noastra functioneaza in deplina legalitate. Desi activitatea este vazuta si cunoscuta ca fiind imposibil de desfasurat intr-un mod deplin legal, juristii si expert contabilii cu care colaboram ne-au ajutat sa reusim sa putem desfasura activitatea de Video-Chat ca orice alta activitate intr-o companie din Romania. Iar desi nu exista un cod CAEN destinat sa o incadreze intr-o activitate specifica in Romania, activitatea de videochat este legala, reglementata prin Legea nr.196/2003

Exista riscul de a fi accesata din Romania?

Se lucreaza cu site-uri neaccesibile din Romania. Punem pret pe confidentialitate de aceea te putem asigura ca nu exista acest risc atata timp cat tu nu faci public ocupatia ta.

Trebuie sa am experienta?

Experienta nu este necesara deoarece o dobandim in timp. Inca din momentul angajarii vei avea parte de toate informatiile de inceput de care ai nevoie care consta in prezentarea site-urilor si sfaturi utile necesare pentru debutul tau ca model de videochat.

Care este modalitatea de plata?

Salariul este oferit la doua saptamani in datele de 10 si 25 ale lunii. Salariul este calculat la cursul bancii din ziua platii. Exista posibilitatea de a lua banii in mana sau preferabil in contul bancar personal.

Care este venitul minim lunar pe care il obtine un model de videochat?

Conform statisticilor realizate, venitul minim lunar pe care un model videochat la Venus Studio il primeste este de 4.700 RON.

Daca optez pentru varianta salariala pe baza de comision, la ce venituri voi ajunge in prima luna?

Veniturile obtinute, optand pentru varianta de comision, depasesc cu mult salariul fix oferit. Acestea se pot incadra intre 900$-2000$ inca din prima luna.

Care este programul de lucru?

Programul de lucru este impartit in trei ture. Ai posibilitatea sa iti alegi tura de dimineata, dupa-amiaza sau de noapte. In oricare din aceste ture exista o pauza la jumatatea programului.

Cat vei castiga?

In urma sutelor de interviuri de a lungul anilor aceasta este intrebarea cea mai des intalnita din partea candidatelor noastre viitoare Modele Videochat Online

Raspunsul este relativ, si asta datorita faptului ca fiecare are o personalitate diferita pentru domeniul de videochat. Pentru a te astepta la castiguri mari, afla ca la baza stau cativa factori importanti: imaginea placuta si ingrijita, cunosterea limbii engleze la un nivel mediu, lipsa de prejudecati, o atitudine corespunzatoare impreuna cu o stare de spirit degajata. Daca toate acestea sunt prezente iti putem asigura castiguri cuprinse intre 900– 2000$ inca din prima luna.

Trebuie totusi sa intelegi ca lipsa de experienta isi va spune cuvantul, de aceea in primele 30 de zile de activitate este foarte important sa ai rabdare pentru a-ti cunoaste colaboratorul (site-ul), pentru a invata vocabularul pe care il vei folosi cu utilizatorii, ce trebuie sa le oferi acestora, cum sa-ti pui in valoare imaginea cat mai bine, intr-un cuvant, sa te acomodezi cu activitatea.

Dupa aceasta perioada de acomodare iti vom oferi un training personalizat care are rolul de a te forma si indrepta spre o evolutie de succes, punandu-ti la dispozitie toate informatiile necesare pentru ca prestatia ta in timp sa fie una impecabila. Ajungand in acest punct, putem garanta ca veniturile tale pot creste pana la 3000$ bilunar iar mai apoi in functie de seriozitatea fata de activitate si gradul de implicare se poate ajunge la 10.000$ lunar.

Ne bazam pe receptivitatea ta, dorinta de a invata lucruri noi informandu-te inca de la inceput ca videochatul este un job serios in care gandirea pozitiva, optimismul si atitudinea sunt ingredientele perfecte ce te vor duce spre performanta.

Iti oferim solutii la orice problema si avem incredere in disponibilitatea ta de a ne urma sfaturile.

De ce in studio si nu acasa?

Iti prezentam avantajele desfasurii activitatii din studio. Afla de ce beneficiile aduse de studio iti vor aduce un randament ridicat pe plan financiar!

Avantajele colaborarii intr-un studio.

Daca doresti ca realizarile tale sa fie considerabile iar activitatea ta sa fie lipsita de griji si impedimente solutia este de a alege un studio serios de videochat. Incasarile tale ca model de videochat cresc considerabil atunci cand ai parte de o echipa bine instruita, sustinere morala cat si financiara, de un suport tehnic 24/7, decoruri preferentiale, confidentialitate si nu in ultimul rand un training specializat. In cele ce urmeaza iti voi prezenta toate avantajele pe care le vei avea lucrand intr-un STUDIO..

Echipament

Majoritatea modelelor ce doresc sa lucreze de acasa nu beneficiaza de aparatura necesara inceperii activitatii de videochat. In primul rand este nevoie de un calculator performant pentru un streaming online de calitate. Camera video este de asemenea importanta deoarece trebuie sa fie capabila sa transmita imaginea la calitate HD.

Fara un sistem de lumini adecvat imaginea nu va fi una de calitate iar aceasta trebuie sa cuprinda becuri speciale, stative, neoane, umbrele etc.

Internetul prin fibra optica, cu o viteza mare garantata de upload nu poate fi achizitionat de catre persoane fizice ci doar de catre firme si este o conditie de baza in desfasurarea acestei activitati. De asemenea softuri speciale pentru a-ti multiplica imaginea pe mai multe siteuri.

Decoruri preferentiale

Venus Studio pune la dispozitie decoruri pentru un streaming online de calitate pentru ca este un element foarte important. Colaborand cu site-uri exclusive din acest domeniu, investitia in spatiile de lucru este una considerabila punand accent pe o imagine transmisa completa si fara cusur. Dorim sa oferim membrilor o experienta vizuala deosebita, investind in cele mai mici detalii, de la aparatura performanta pana la decoratiuni de lux. Aceste detalii fac diferenta intre munca de acasa si cea dintr-un studio specializat. Noi stim exact de ce este nevoie, de la culorile care te avantajeaza pana la confortul oferit de un spatiu de munca bine dotat.

Training specializat

Desi poate parea relativ simpla, activitatea de videochat nu este cea mai usoara meserie. Ea trebuie sa combine arta seductiei cu cea a conversatiei, presupune o constanta promovare a imaginii tale si capacitatea de a sustine discutii pe orice tema in limba engleza pentru a genera venituri substantiale. In primul rand, timpul este cheia deprinderii acestora, timp care trebuie valorificat impreuna cu un trainer specializat ce te poate initia, sustine si ajuta sa te dezvolti astfel incat cresterea ta sa fie cat mai sigura si mai rapida.

Trainerul pe care Venus Studio il pune la dispozitie este bineinteles un model de succes, o persoana care la randul ei si-a desfasurat activitatea ca model si a beneficiat de un training, a invatat toate dedesupturile acestei meserii, un model care stie exact tainele ce se ascund in spatele succesului, disponibil la orice ora pentru a oferi tot suportul de care un model incepator are nevoie.

Suport tehnic 24/7

Modelele ce isi desfasoara activitatea de acasa intampina diferite probleme tehnice care fara un suport adecvat impiedica o buna continuitate a muncii. Suntem de parere ca un model de videochat trebuie sa fie preocupat doar de activitatea sa ca performer si nu de chestiuni legate de domeniul IT. De aceea intr-un studio profesional este indispensabil acest personal specializat 24/7 ce poate rezolva orice problema ce apare in timpul programului astfel ca activitatea sa nu fie afectata.

Confidentialitate

Spatiul alocat trebuie sa fie unul considerabil. Intr-un studio specializat nu exista riscul de a fi descoperita de catre familie sau prieteni. Spatiile individuale de munca, dotate corespunzator elimina posibilitatea ca orice vizitator din locuinta ta sa banuiasca activitatea pe care tu o desfasori.

Concluzie:

Chiar daca majoritatea fetelor pot fi fascinate de mirajul procentului de 100% pe care il pot castiga din confortul casei lor, vor realiza mai tarziu ca lipsa de cunostinte si de informatii valoroase le-au adus esecul nedorit.

Studio-ul iti va pune la dispozitie site-uri care sunt deja testate, asigurandu-se astfel ca modelul va avea realizari si ca toate partile implicate vor castiga.

Vei putea sa te organizezi altfel lucrand la studio avand un program stabil care daca va fi respectat zi de zi, iti va garanta un randament ridicat pe plan financiar.

Este dovedit faptul ca un model la studioul nostru care castiga in procente de 50%-60%, respectand programul, beneficiand de un training, avand parte de o promovare, lucrand intr-un mediu organizat si disciplinat ca in orice alt mediu de lucru, va castiga mai mult decat ar castiga de acasa in procente de 100%.

Back To Top