Atitudinea si puterea de seductie se invata la...videochat | Venus Studio
skip to Main Content

Cum sa devii o femeie seducatoare

Cu toate ne intrebam zilnic ce inseamna sa fii o femeie seducatoare, sa fii acea femeie pe care barbatul visurilor noastre o doreste.
Te-ai intrebat de ce barbatul iubit, de multe ori radiaza langa o femeie, care nu seamana nici pe departe cu un model Victoria Secret? Are acel ceva ce se cheama “atitudine”.

Obraznica ca la Videochat
Obraznica ca la Videochat

 

Frumusetea uni femei atrage, dar nu tine si se va evapora precum magia Cenusaresei.
Atitudinea si puterea de seductie sunt armele imbatabile ale unei femei, sunt cheia marilor povesti de dragoste, sunt succesul femeilor de cariera.

Barbatii aleg acele femei, cu atitudine, caracter care stiu ce isi doresc de la viata, care sunt stapane pe viata lor. Nimanui nu-i trebuie o fetita rasfatata sau o femeie care inca nu stie ce vrea de la viata, care este schimbatoare ca vremea.

 

“Obraznica in pat”…ca la videochat

Conform vechiului motto: ‘ Sa fii doamna pe strada, gospodina in bucatarie si….foarte obraznica in pat”, cam acesta este idealul de femeie al unui barbat. Incepe si tu de azi sa ai incredere in tine, sa-ti dobandesti puterea de seductie. A seduce inseamna puterea de a ne infrumuseta imaginea de sine.

Ia decizii singura, impune respect, abordeaza o atitudine puternica, fi increzatoare in tine si invata sa faci alegerile potrivite. Nu sta niciodata langa un partener care nu te merita, nu te injosi si nu te complace intr-o relatie…doar pentru a fi cu cineva, pentru a fi un cuplu.

Teama de singuratate, de schimbare, nu este o atitudine ci este o lasitate, ce te va macina si te va face sa ai regrete.

Nu incerca sa schimbi oamenii, o femeie adevarata isi apara idealurile dar stie in acelasi timp sa le respecte si pe ale celorlalti. Spune Stop ia Atitudine si incepe de azi Sa Traiesti Frumos 🙂

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top