Contact Venus studio - Contacteaza-ne pentru angajare Videochat
skip to Main Content

Ajunsa pe aceasta pagina, ne bucuram ca ti-am trezit interesul!

Ne bucuram asadar ca, dintre toate firmele Timisoara, ne-ai oferit noua sansa de a colabora cu tine. La Venus Studio, femeile sunt tratate cu respect si profesionalism, incurajate fiind sa apeleze cu incredere la frumusetea lor si sa se bucure de siguranta vizibila pe care aceasta o ofera.

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, desi ne tinem de promisiuni si dam dovada de transparenta atat in privinta mediului in care vei lucra, a colegelor, a platilor, a salarizarii si a celorlalte chestiuni economico-juridice! Noi, preferam sa te lasam pe tine sa vezi totul cu ochii tai. Alege acum sa te convingi singura de aceste afirmatii, deci fa-o pentru tine!

In cazul in care vei considera ca cerintele noastre nu se afla in concordanta cu stilul tau de viata sau cu dorintele si obiectivele tale, poti renunta oricand sa faci parte din familia Venus Studio.

Suntem dispusi sa te cunoastem mai bine si sa cream o legatura stransa cu tine, ca viitor model al echipei noastre. Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insati; prezinta-ni-te si noi vom face la fel. Iti vom fi alaturi, inca de la inceputul colaborarii si pana la finalul acesteia! Nu trebuie sa fii speriata, nimeni nu s-a nascut invatat si nici expert in meseria de hostess videochat online.

Preferam actiunile in locul cuvintelor, care, adesea, pot fi amagitoare si deci crea false impresii. Astfel, succinta prezentare va putea fi confirmata inca de la primul tau contact cu lumea noastra, imediat ce vei ajunge la interviul preliminar angajarii in acest studio de videochat.

Daca tot ce ti-am spus pana acum suna tentant, alatura-ni-te!

Colaboreaza cu echipa noastra!

  Hai si tu in echipa Venus!

  Nume

  Alege vârsta:

  Adresa ta de e-mail

  Număr de telefon

  O poză cu tine:

  Mențiune: vă rugăm ca imaginea încărcată să nu depășească 15 MB.

  Contacteaza-ne acum!

  • Piata Unirii: Str. Augustin Pacha nr 10, Timisoara, Romania;
  • Tel. resurse umane: 0720 247 154
  • E-mail: contact@venus-studio.ro
  • Facebook: Venus Studio
  • Instagram: Venus Studio

  Ne faci o vizita?

  Back To Top