Avem un job de Hostess Online in Craiova! | Venus Studio
skip to Main Content
Descopera-ti Senzualitatea

Avem un job de Hostess Online in Craiova!

Ai auzit de videochat, insa esti oarecum reticenta cu privire la ce presupune acest job si in ce conditii se desfasoara. Parca te tenteaza, mai ales daca te gandesti din perspectiva independentei financiare sau din perspectiva dezvoltarii de care ai dispune dupa o perioada.
Te-ai gandit de o mie de ori la felul in care arata un asemenea studio si parca nu iti poti face o imagine clara, crezand la un moment dat ca fiecare studio este construit la fel.
Venus Studio are intotdeauna grija ca fiecare model in parte sa se simta confortabil, ambianta fiind una placuta, usor de pliat pe fiecare personalitate in parte. Esti o fire mai romantica si inca tii la conversatiile serioase, cu o sticla de vin alaturi? Sau esti o fire noncomformista, care imprastie energie pe oriunde merge si parca “electrizeaza” incaperea? Bineinteles, acestea sunt doar doua exemple, fiecare model avand o personalitate unica dupa care sa ii fie amenajat spatiul de lucru.
Decorul este un alt element de care se tine cont, fiind foarte important ca totul sa fie conform ultimelor tendinte, pentru a oferi un plus de confort modelelor si pentru a le da ocazia de a se simti bine in mediul de lucru. De asemenea, Venus Studio este singura firma de videochat din tara ce ofera si o camera de machiaj, pentru ca modelele sa se simta rasfatate si sa isi puna in evidenta trasaturile.
Un alt element important este acela ca studio-urile sunt echipate cu aparatura de ultima generatie, facilitand discutiile dintre modele si client si oferind o calitate aparte a convorbirilor.
Venus Studio dispune deja de doua puncte de lucru, deschise in Timisoara si Bucuresti, urmand ca o a treia locatie sa fie deschisa intr-un oras surpriza. Locatia surpriza va dispune de toate aceste elemente, din moment ce confortul si buna-starea modelelor sunt esentiale pentru o colaborare de succes.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top