Model Hostess Online | Venus Studio
skip to Main Content

ATITUDINEA POTRIVITA A UNUI MODEL HOSTESS ONLINE

Atitudinea este totul!

 

In Videochat putem spune ca cel mai important lucru este atitudinea, si anume atitudinea potrivita.

Este foarte important sa intelegem de ce oamenii viziteaza aceste site-uri si ce nevoi au acestia. Membrii ce frecventeaza site-urile de videochat  sunt deseori interpretati gresit. Acestia vor sa primeasca ceva mai mult decat pe un simplu site de socializare si mai putin decat pe un site pornografic, asa ca solutia nu este, asa cum ar crede poate multe fete, sa iti arunci repede hainele de pe tine.

Acesti Membrii sunt oameni normali ca oricine altcineva insa sunt foarte ocupati si nu au timp sa socializeze in viata lor reala ori sunt deja in relatii plictisitoare sau sacaitoare si din acest motiv acestia intra pe aceste site-uri unde pot construi relatii virtuale cu persoane distractive si interesante, relatii mai mult decat sexuale.

 

O atitudine potrivita iti poate garanta succesul ca Model Hostess Online

 

Descopera-ti potentialul, cu atitudinea potrivita
Descopera-ti potentialul cu atitudinea potrivita!

 

Frumusetea este destul de relativa bineinteles ca aceasta sta in ochiul privitorului si poate avea diferite caracteristici insa o femeie frumoasa nu este de ajuns pentru tipul de barbat ce vine in camera ta virtuala, pentru nebunii. Sanii mari, un corp suplu, o fata conturata frumos cu ajutorul atator trucuri sunt deja un cliseu pe site-urile de videochat intre Modele insa putine sunt acelea care au si atitudine. Cine a spus ca barbatilor le plac doar femeile frumoase s-a inselat amarnic, le plac femeile inteligente, jucause, cu atitudine pozitiva, descurcarete, cu care pot avea orice discutie fara sa se plictiseasca.

Multe modele fac greseala de a poza in postura de victime sau prostute pentru a-i face pe Membrii sa revina sau sa stea mai mult in compania lor insa acest lucru este depasit, videochat-ul nu mai este ce a fost. Membrii sunt mult mai pretentiosi, vor mai mult, vor calitate nu falsitate; in videochat cei mai multi bani se fac cu Membrii fideli, pe acestia o data ce i-ai castigat vor veni si vor revenii insa va trebui de fiecare data sa oferi mai mult ca Model, si nu ma refer aici la show-ul erotic ci la ce urmeaza dupa el, discutiile foarte lungi pe care oricare Model si le doreste, aici trebuie sa iti arati calitatiile de prietena,  confidenta, femeie dorita si puternica fara de care el nu isi poate imagina viata.

 

 

 

Atitudinea este un lucru mic care face o diferenta mare 

O data ce ai inteles ca Membrii duc o viata fie foarte plictisitoare fiindca nu au pe nimeni sau poate nu sunt capabili sa relationeza cu femeile reale din viata lor sau duc o viata foarte stresanta, obositoare, din cauza serviciului sau a unei sotii certarete, vei realiza ca daca adopti aceeasi atitudine, nu vei avea de castigat, din contra, acestia vor fugi cat mai departe de tine. Modelul care reuseste sa isi asume o atitudine pozitiva, amuzanta, pusa pe distractie si jocuri, dornica sa faca pe plac si sa-l ajute pe Membru sa se destinda si sa se simta bine, cu siguranta va castiga premiul cel mare.

 

Asadar fetelor, fi-ti feminine, jucause si amuzante, va sta cel mai bine!

 

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top