Arta seductiei prin machiaj | Venus Studio
skip to Main Content

Arta seductiei prin machiaj

Se spune ca prima impresie se creaza in aproximativ o zecime de secunda!

Impresionant, asa-i?

Asadar, datorita faptului ca, in jobul de Model  Hostess Online in Videochat, primul contact dintre Membrii si Model este cel vizual, acest aspect ar trebui sa fie tratat cb285fa865b3391f155215e43ba254044_1_largeu foarte mare atentie! O tinuta pe linia corpului, un look impecabil si un machiaj seducator sunt doar cateva din trucurile pe care noi, femeile, le folosim in permanenta pentru a seduce mintile pertenerilor! Bineinteles ca in acest domeniu le vom fructifica la maxim!

Machiajul este extrem de important  fiindca, pe parcursul conversatiilor cu Membrii, chipul este cel care iese in evidenta cel mai mult. Asadar daca ii acordam atentia cuvenita, vom capta toate privirile!

Un chip expresiv natural este o binecuvantare si ajuta foarte mult, insa cum nu toate dintre noi am fost inzestrate de la natura cu acest dar, ne folosim de atat de multe produse si metode, existente, pentru a accentua anumite parti sau a ascunde anumite imperfectiuni de pe chipul nostru.

 

Ochii sunt oglinda sufletului sau…cum spunem noi,  drumul catre inima admiratorului tau.

In functie de personalitatea ta sau rolul pe care te hotarasti sa il joci, poti alege un machiaj bland, folosind culori deschise, rozuri pale, in acord  cu, culoarea naturala a buzelor iar ochii conturati in tonuri de maro. Un machiaj prin care vrei sa iti seduci interlocutorul cu ajutorul ochilor, bineinteles ca va insemna conturarea puternica a acestora. Foloseste-te de linii groase pentru a da ce forma doresti ochilor tai apoi estompeaza-le putin, efectul va fi electrizant! Sa nu uitam de fetish-ul barbatilor pentru buze. Acestea nu trebuiesc ignorate deoarece ele sunt cele care imbraca misterios un zambet cu subinteles. Coloarea rosie pe buze a reprezentat si reprezinta in continuare dovada unei personalitati puternice si dominante, asa ca, vorbeste-i prin culori!

Arata-te frumoasa… fiindca esti!

This Post Has One Comment

  1. Cred ca dureaza mai mult de o zecime de secunda pentru ca dureaza mai mult de 5 secunde sa asimilezi toate informatiile de pe chipul / corpul unei persoane. Dar asa este, prima Impresie conteaza cel mai mult in industria de videochat. Cred ca machiajul din zona ochilor este cel mai important lucru de tinut cont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top