Senzualitate si feminitate la videochat | Venus Studio
Str. Lascar Catargiu, Nr. 1 0724 157 657 contact@venus-studio.ro 9:00 - 17:30

Feminitatea definita prin farmec si rafinament

Feminitatea tradusa prin rafinament, este farmecul de a-i face pe cei cu care intri in contact sa se simta bine in prezenta ta. Orice femeie are acolo in adancul ei o forta colosala de a seduce si de a incanta. Fiecare femeie are un magnetism si o alura personala, imbibata cu un mister, de aceea o femeie nu trebuie sa uite niciodata sa fie Femeie!

Senzualitatea se exprima prin feminitate

Senzualitatea se exprima prin feminitate

Pasiunea si echilibrul armoniei

Feminitatea unei femei poate fi definita prin insumarea unor calitati precum: stil, farmec, frumusete, pasiune, ingrijire, echilibru. Stilul unei femei este definit prin alegerea unei garderobe potrivite, ce tine de tinute vestimentare, accesorii, alegerea culorilor potrivite in conformitate cu fizicul si trasaturile personale.
Incepe sa-ti cunosti corpul si alege tinutele vestimentare care iti complimenteaza silueta si care reusesc sa ascunda micile defecte.

Stil si ingrijire

O femeie ingrijita este o femeie frumoasa. Ai grija de corpul tau, rasfata-te din cap pana in picioare. Accesoriile cele mai de pret ale unei femei sunt parul si pielea, de care trebuie sa ai cea mai mare grija. Hidrateaza si hraneste pielea si parul cu produse cosmetice bio. Tinand cont de motto-ul “parfumul este cartea de vizita a unei femei”, asa ca dragelor un parfum de calitate este obligatoriu. Si inca un sfat to remember, o femeie stilata nu iese niciodata nemachiata din casa.

Ai grija si de investitiile tale si fi o femeie echilibrata. Nu ai un Job? Nu stii ce ti s-ar potrivi? Daca iti place sa fii “femeie” sa fi seducatoare si sa comunici, atunci poti incerca si tu o activitate de model hostess videochat. Veniturile sunt destul de mari, la ora actuala pe piata din Romania. Banii nu aduc fericirea, dar o intretin. So, Give it a Try 🙂

 

Frumusetea si feminitatea unei femei se vor reflecta mereu si pe chipul acesteia. O femeie care iubeste si este iubita, relaxata, va fi in consecinta o femeie frumoasa. Bucura-te si tu de feminitatea ta in fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *